Överflöd av kärlek :)

Idag har jag varit generös på kärlek, kanske några utav er märkt?? messa de människor jag tycker om och inte har nära för tillfället. Som jag skrev till mamma, idag har jag överflöd på kärlek och vad passar inte bättre att dela den med sina nära å kära??

Annars har det i vanlig ordning inte hänt så mycket ungarna och jag har gosat å lekt. Var bara ut en sväng idag och spela fotboll, sånt jävla blåshål ute...
Jag fick en tvättkorg idag, en jättefin :) utav Nathalie, visserligen begagnad men vart himla, himla glad ändå! Ut med IKEA-kassarna och in med den finfina tvättkorgen jajamensan :)

Middagen bestod av en (i mina ögon lyckad) kycklingwok, ungarna uppskattade den också men Noa tyckte den var lite stark :p hehe.

Så nu sitter jag här och njuter av tillvaron, vilket jag gjort hela dagen! Har varit en mysig dag med mycket kärlek å gos med mina fina pojkar.

Noa har börjat med en liten ful grej sen han börja på dagis *ajabaja* han kan fråga folk (läs mig å Nowin) om dom är dumma i huvudet, och då säger jag ju till honom att så får man inte säga (tycker ju att det låter så otrevligt) Sen efter tag var det dags igen så gav jag honom en blick som fick honom att tystna och två sekunder senare utbrast han men mamma har du ingen hjärna eller? Inte helt reko det heller, men låter iaf lite bättre!

Sen har jag kallat Noa för gofisen min hela dagen Nowin också för den delen. Men Noa tycker väl inte att det är jättekul att bli kallad för gofis. För fisar det kan man bara kalla grisar förklarade han väldigt väl för mig.

Ja barn dom är härliga dom :)

nää nu ska jag ta å avrunda lite, har inte så mkt mer att skriva :)


NN <3


Lycka!

Hej gott folk, ledsen för dålig uppdatering (hehe känns som om dessa ursäkter är den vanligaste meningen i 99% av alla bloggar som existerar hehe)

Här är allting bra för det mesta, förutom att jag haft/har världens yrsel. Riktigt, riktigt obehagligt emellanåt. Annars då, första veckan som solomamma hehe. Ja, för er som missat det är min karl och jobbar några veckor i el'stockholmo! Men till skillnad från förra gången han åkte iväg och jobbade så har jag lärt mig väldigt, väldigt mycket på både gott och ont! Jag har alltså laddat upp med en riktigt positiv feeling vilket lett till att  det gått väldigt, väldigt bra! Harmony is the shit, dude ;) hehe...

Har väl egentligen inte hänt så mycket mer än att jag faktiskt vart lite extra duktig denna vecka :) sökt jobb, skrivit cv, städat, möblerat om, varit en supermamma nästan hela tiden. Så ni får ursäkta men stor iloge (eller hur det stavas??!) till mig för jag är så JÄVLA BRA!!! haha...

Tack Emilie för ditt gulliga inlägg på din blogg ;)
hehe men tror det ligger en baktanke i detta hehe :p
du vill ha den TURKOSA tapeten i mitt v-rum haha.
men ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR dig ändå!

ÄLSKLING SAKNAR DIG!
du kommer få dådimpen på mig när du kommer hem, men hoppas du älskar mig ändå!

En negativ sak är SJ's jävla sms-biljett-tjänst!
För som jag säkert skrivit om, skulle min lilla porrkärring Linda komma till mig och ha tjejhelg idag, men i och med att hon aldrig fick sin biljett på mobilen så missade hon tåget och här sitter jag alldeles ensam :(
faaan Linda det slår aldrig fel, ska vi lyckas träffas någon gång eller??
För er som inte vet det, verkar saker i stil med detta ligga som en förbannelse över oss, jämt när vi planerat att ses så är det alltid någonting som förstör planerna! Men baby jag älskar dig, och det sista som överger människan är hoppet sägs det :)


TACK FÖR MIG LEVERPASTEJ, BIG LOOOVE!!!


Inredningstankar

Jag går i inredningstankar, vilket inte är så ovanligt iofs. Hehe detta har skapat världskrig som inte är utav denna värld här hemma (hehe) så det kanske var tur att han for sin kos till el' stockholmo innan den stora bomben exploderade hehe.
Tänkte lägga ut lite bilder på saker jag skulle vilja ha i mitt vardagsrum sen när jag blir rik ;) så det blir inte så mycket skrivande i detta inlägg.

Så här Emilie kommer tapeterna jag står och väljer i mellan ;)
(Vill ha som fondvägg alltså, och nå beigeaktigt övrigt)
dock måste jag ha godkännande från min karl först, suck! ;p



Här är den turkosa (ser ljusblå ut på bilden) som vi pratade om på telefon.



Och här är den jag försökte förklara för dig (Emilie ;p)


Och den här tv-bänken skulle jag vilja ha :) kommer från LACK-serien på IKEA


Och två såna här "sidobord" som vardagsrumsbord även dessa från LACK-serien.

Sen såklart lite hyllor, gärna i samma färg som möblerna ovan, brunsvarta alltså :P och lite schyssta gardiner och belysning. Sen ska jag även färga om mina sofföverdrag i mörk, mörk brunt.

Pusses <3


Kärlek...

Var in på min systers blogg: www.trixielife.blogg.se håller helt och hållet med om att man ska älska och vara rädd om sina nära och kära, och hur allt runt omkring kan tappa sin betydelse och raseras till små smulor som inte är värda ett skit då någon man älskar råkar ut för något helt sorgligt och oväntat.
Men som tur är (verkligen!!!) att denna historia som jag syftar på fick ett lyckligt slut! Vill inte skriva för mycket i respekt till de inblandade. Men ni ska veta att jag tänker på er och älskar er av hela mitt hjärta. Hoppas bara att man hör något ifrån er snart så man får allting dubbelbekräftat liksom ;)

Så Familj släkt och nära vänner ÄLSKAR ER


apropå kärlek, visst kan det vara sjukt komplicerat ibland??!
Tänker inte skriva mer om det och samtidigt passa på att radera ut ordet OM ur mitt ordförråd.
För det finns ändå inga OM i den här situationen, Over and out!

Är numera solo ett tag framöver, för min karl är och jobbar i sthlm ett par veckor.
Tack snälla Andy för att du tänker på oss <3

Men att vara solo innebär dock inte att man är alldeles ensam, idag har jag umgåtts med min Nathalie och hennes lilla prinsessa Jessie, och fredag kommer min andra älskade väninna på en snabbvisit, då ska vi smutta vin, snacka skit och skratta oss till bristningsgränsen på "kissa på sig-skalan" haha :) *längtar*
Helgen efter det ska vi ner till Sthlm, då ska jag och Noa få spendera helgen tillsammans med hans goa farföräldrar (och pappa??!). Nowin får passa på att umgås med sin pappa och farfar under tiden :)
Och sen har jag ju alltid mina gofisar till pojkar nära :)

Annars har det inte hänt speciellt mycket och inte så mycket nytt på agendan heller...


 
  

ÄLSKLINGAR!

puss å godnatt ;)  


HURRAAA :)

Klockan 00:59 i natt föddes min lilla systerson :)
Vet inte riktigt hur lång han är men han väger 3410 g.
Så vitt jag vet gick allting jättebra :)




GRATTIS
Miriam och Ronny till ert lilla knytte,
och Angelina till din lilla, lilla bror :)


*MOSTER LYCKLIG*




Tror vår fisketur blir inställd idag :( Vädret är alldeles grått och lille Nowin är ine riktigt kry :/



KRYA PÅ DEJ LILLE PLUTT!

och...




NOA LILLE SKRUTT HA SÅ KUL PÅ DAGIS ;D


Mamma ÄLSKAR er!!!
o


Äntligen...

Här kommer de efterlängtade bilderna på vårt fina kök :)



Konstnärerna till tavlorna på väggen är delvis jag och delvis lilla Noa sen är en tavla även gjord av min storasyster Miriam :)



Taklampan som inte syns så bra och bordstabletterna är köpta på Indiska, me love ;)



Väggarna ser en aningen gula ut, men dom är ljusgröna :)
Hörnskåpet har jag ärvt efter min älskade mormor. Skåpet som hon förvarade leksaker i, stod i hallen hemma hos henne. Jag själv förvarar lite skafferivaror i det eftersom vi har lite taskigt med förvaring.
Det ska även upp lite hyllor på ena vägen, om jag får min vilja igenom ;)






 

Hittade en bild på  söta, gosiga "Lillan" passar på att lägga ut en bild på hennes stolta "husse" också
är han inte helt underbar min lilla prins.

MAMMA ÄLSKAR DIG!


SUSSA GODIS! pusspuss...


Så där larvigt mamma-stolt :)

Japp så är det, är så där larvigt stolt som bara en mamma kan vara över sina barn och deras framsteg :)
Idag efter dagis hade jag och Nowin lite tid på tu man hand, så vi passade på att leka lite med bilar och tåg. Jag puttade fordonen fram till Nowin och så sa jag brum,brumbilen eller tuff,tufftåget och Nowin som är väldigt lättroad kiknade av skratt. Sedan plockade han upp ett tåg och utbrast "tå, tå" (tåg) då kan man inte låta bli att bli alldeles varm i mammahjärtat och galet stolt :)






Igår var jag på coachmöte på arbetsförmedlingen, tro mig det är bland det bästa jag gjort på länge. Hade en jättebra coach som heter Camilla, men som jag skrev tidigare har hon fått nyinställning, så fick en ny som heter Lina också en jättemysig tjej, jättebra hon med verkar det som. Hur som helst när jag gått ifrån ett sånt här möte är jag alltid glad, man känner sig motiverad och det känns som om man verkligen kan lyckas även om man varken har utbildning eller värsta arbetserfarenheterna. För er som inte vet vad en arbetscoach är så ska jag berätta det för er ;)
En arbetscoach fungerar lite som en "pusher" och ett bollplank som hjälper en med t.ex. cv, hur man söker jobb etc. vilket är precis vad jag behöver just nu känns det som!!!

Så tack snälla gulliga Anso för tipset :D




Läste på min systers blogg att det bär av mot uppsala bb nu. Så ev blir det bebis snart ;) håller tummarna för er!
lycka till älskade syster, och Ronny svimma inte hehe :P

SPÄNNADE!




annars är det väl som vanligt, med andra ord det händer inte så mycket här, har städat här ovanligt va??! ;)

Btw har jag berättat att vi skaffat oss husdjur?? nää inga dammråttor :P men små söööta rådisar till många andras stora förskräckelse. I början hade vi bara två, Tequila och Smirnoff men nu har även Noa fått en som han döpt till Lillan, men tyvärr har hon inte fastnat på kort ännu. Så får lov att lägga ut på de andra två små darlingarna!





SMIRNOFF & TEQUILA
mattes små älsklingar!

är dom inte alldeles jättesöta!

Den vita är Kenneths och den svarta är min, Noas är också svart men är en aniiingen större än dessa två töser!




Imorgon ska jag och Kenneth ut och fiska om vädret tillåter. Är långt ifrån en "intresserad" fiskare, men det är kul å få napp och även om jag varken tar i mask eller fisk så är jag faktiskt duktig på just det, att få napp!




 

Här är lite bilder från när vi var ute och plockade kantareller. Noa ser lite surmulen ut just här för han ville inte riktigt vara med på bild. Nowin lyckades vi precis fånga på bild innan han beslöt sig för att vända om till "sitt" älskade blåbärsris där han satt och njöt av alla bär i stora drag, det lilla matvraket hehe ;p



PUSSAR :D 


Ps. EMILIE dags att uppdatera lite nu vaa ;p garvar så jag viker mig varje gång jag ser er "vanliga" frukost hehe, men nu är jag nyfiken på något nytt ;) ds.


Tjoho lovely ;)

Stackars min karl, vilken födelsedag han fick! Med tomma plånböcker och lite att välja imellan i kyl, frys och skafferi fick man improvisera fram en födelsemiddag hehe...
Middagen bestod av falukorvswok med ris (inte så illa som det låter, vart jättegott faktiskt :p) och en kladdkaka med smak av kanel och lime eftersom kakaon var slut, hehe! (Det var inge fel på smaken men konsistens gääh! blandning mellan maräng och smet??! haha)
Jaja helt besviken vart han väl inte, men ändå! Får ta och fira hans födelsedag senare.

Förresten har jag hittat en helt underbar sida :) www.styleroom.se  heter den! En sida där olika människor lägger upp bilder på hur de renoverar och stylar sina hem. Håller för tillfället på att kika på olika barnnrum eftersom jag vill ordna pojkarnas rum :) har fått massa inspiration! Rekomenderar den sida STARKT!

Imorgon bär det av in till gävle, jag ska på arbetsförmedlingen å träffa min coach CAMILLA, som är sjukt bra! Det tråkiga är att jag fick veta att jag måste byta coach nu eftersom Camilla fått en annan anställning. Men ska inte hänga läpp förrän jag gett den nya tjejen en chans, right??! ;)




Idag fick jag ett sååå gulligt sms av min pappa att jag blev alldeles rörd :) det stod typ i stil med:

(Privat del)
Jag är din pappa, och vill dig väl.
Jag älskar dig.
Så puss och sov gott anna panna.

DIN PAPPA!

är han inte världens underbaraste?!

Jag tror det faktiskt att jag har både världens bästa pappa och mamma :)

Älskar er för allt i världen!

Men det är ju inte bara mina päron som finns i mitt hjärta :)

Utan övriga familj också!

Emilie, Miriam, Frida, Sara, Julia och Kenneth, mina systrar och bror!

och deras gullungar å mosters favoriter.

Kevin, Emilia, Angelina, Tea och självklart lillkillen (som kommer snart hoppas jag.)

Min älskling Kenneth och våra underbara pojkar Noa å Nowin!

Älskar er så mycket att ord inte skipar rättvisa för all den kärlek jag känner inför er!

Får inte glömma dom "ingifta" männen oxå, haha!

Peter, Andy, Ronny och Magnus ;p
you guys belongs to my heart 2!

haha nää nog med kärleksförklaringar nu innan man blir blödig ;p

Vill bara att ni ska veta hur mycket ni betyder för mig, blir lätt att man tar för givet att andra ska veta det, så därför tar jag tllfället i akt och berättar det för er nu!




With You In Your Dreams

If I'm gone when you wake up please don't cry
And if I'm gone when you wake up it's not goodbye
Don't look back at this time as a time of heartbreak and distress
Remember me
Remember me 'cause I'll be with you in your dreams

I'll be with you

If I'm gone when you wake up please don't cry
And if I'm gone when you wake up don't ask why
Don't look back at this time as a time of heartbreak and distress
Remember me
Remember me 'cause I'll be with you in your dreams


Don't cry
I'm with you
Don't cry
I'm by your side

Don't cry
I'm with you
Don't cry
I'm by your side

And though my flesh is gone
I'll still be with you at all times

And though my body is gone
I'll be there to comfort you at all times

'Cause if I'm gone when you wake up please don't cry
And if I'm gone when you wake up it's not goodbye
Don't look back at this time as a time of heartbreak and distress
Remember me
Remember me 'cause I'll be with you 

'Cause I'll be with you

I don't want you to cry and weep
I want you to go on living your life

I'm not sleeping an endless sleep
'Cause in your heart you have all of our good times

All of our good times

'Cause if I'm gone when you wake up please don't cry
And if I'm gone when you wake up it's not goodbye
Don't look back at this time as a time of heartbreak and distress
Remember me
Remember me 'cause I'll be with you in your dreams

'Cause I'll be with you in your dreams

Älskar den här låten av bröderna Hanson!
Den vill jag ha på min begravning, haha inte för att jag tänkte dö nu'rå och inte på ett tag framöver heller :P
Men iaf :)


PUSSES Å SÖTA DRÖMMAR!

(",)






Hipp, hipp hurra ännu en gång...

GRATTIS ÄLSKLING/PAPPA PÅ 21ÅRSDAGEN!



VI ÄLSKAR DIG!


Har inte hänt så mkt här, suttit och gjort om mitt cv, eftersom datan krånglar så :(
Försöker hitta alla bilder jag lovat men hittar dom tyvärr inte, som sagt var krångel med datan!

I lördags åkte vi till mamma/mormor och hälsade på, sen på söndagen tog vi en sväng förbi Anso och sedan hälsade vi på hennes mamma oxå! Så det har varit en trevlig helg :)

haha känner verkligen ingen inspiration till att skriva, märks på melodin i huvudet, ja jag vet det är sjukt. Men samtidigt som jag skriver, läsnynnar jag texten i huvudet efter humör typ. hehe!
Alla har vi våra egna sätt...

Hittade lite bilder från när vi åt blåbärspaj som Noa å Kenneth hade bakat, dock spårade det ut lite, men det måste det få göra ibland ;) tycker iaf jag. Mina barn kan äta, så vad gör det att man leker med maten ibland så länge det inte bli en vana??




Snacka om att äta med hela ansiktet :)



Inte undra på att man vill slicka tallriken också, när det mesta hamnar utanför :)



Mamma vill vara med...



Och pappa också :)



Här är den skyldiga tillverkaren av den goda blåbärspajen :)



Haha här är den söta verisionen på "Chucky" (onda dockan)
håller ni inte med emilie å miriam??!






pusses så länge ;)


Hipp, hipp hurra...


GRATTIS MILIS PÅ DIN TVÅÅRSDAG!

Mosters yngsta favvotjej :)


 VI ÄLSKAR DIG!



Pussar .!

hej, hej, hallå igen...

En snabbvisit, innan läggddags...
Har dock inte hänt så mkt, tittat på unga mödrar, såklart! Och sedan efterlängtade IDOL :)
Har under några dagar suttit å pratat med en kompis från Skåne som jag inte träffat på väääldgt läänge... Det är ju nästan så man får lite abstinensbesvär på skånskan och alla hans tokigheter, jaja!
*SAKNAR*
Sitter nu uppe enbart för att min karl har somnat i badkaret, så vill hålla ett vakande öga på honom så att han inte drunknar. Det är ju faktiskt "första gången" för honom, hehe!

Snuskig som jag är var jag ju tvungen att knäppa kort på honom, men jag lovar ansträngde mig för att inte få med "kronjuvelerna" haha. Saken hör till denna att han alltid jävlats med mig för jag har en tendens till att somna i plurret, vilket han AAAALDRIIIIG skulle göra! Då förstår ni själva att jag måste ha bildbevis för att han ska tro på mig imorgon när jag kontrar med detta. Killen tror ju knappt på mig när han pratar i nattmössan, haha vad det kan vara roligt å lyssna på ;)

Inget barnboksskrivande idag heller, SKÄRPNING på mig! Men inte för att bortförklara mig nu men kan verkligen inte komma till ro å pyssla när det ser ut som F-A-N! hemma hos mig, så imorgon kanske jag kan komma till skott! HEJA, HEJA!!!

det var nog allt från mig denna kväll.. Goder natt babes, <3

Ps. Linda din lilla nöt, klart du är nummer ett, hehe ;)


Rensa, rensa, rensa :p

Idag har jag faktiskt varit ganska duktig :) har städat och donat samt rensat ut och sorterat ut bland barnkläderna, det ni! Har även varit en vända ut i trapphuset och fixat lite där, tyvärr vart man då lite oense med grannarna då :( och ja, jag kan medge att jag betedde mig URLÖJLIGT! hoppas dock att det löser sig, brukar ju göra det!

(Så Nathalie om du mot förmodan skulle läsa det här, så FÖRLÅT! om inte hörs vi säkert om ett tag igen och kan lösa det då!)

EMILIE & MIRIAM SE HIT!!!

Som jag sa har jag rensat och sorterat bland barnkläder, plockat bort det som är för litet för barnen etc. Men jag har dessutom fixat en varsin kartong med kläder till mina systrars ungar, så Emilie och Miriam ni har kläder här till Kevin, (lite till) Emilia och nya bebben som vi hoppas kommer snart :) och ja Miriam det är baaara fina kläder och nää, du behöver inte oroa dig för att blanda ihop dom med andra kläder du lånar. Hehe, bara vi håller dom inom familjen ;)

Annars har det väl inte hänt så mycket. Hämtat ungarna på dagis för en stund sen, så passar på att skriva lite nu när datan ändå var igång och pojkarna sitter och äter mellis, pedagogisk, javisst! ;)

Ska väl om ett tag börja med middagen, det blir min kycklingsallad, special! hehe...

Men på återseende, senare kanske! tjingeling å pöss!


Oops!

Idag har varit en riktigt händelselös dag, det är så att man skäms! Men sover så dåligt om nätterna så är inte alltid så lätt att hålla igång så pass mycket som man borde. Inatt var en utav dessa nätter, fick sova två timmar sammanlagt. Så imorse gick jag upp gjorde ordning ungarna inför dagis, såg till att Älsklingen kom upp och tog över. Sedan damp jag ner på sängen och tänkte blunda någon minut innan jag/vi skulle lämna ungarna på dagis. Men då kom min underbara karl in och sa att jag kunde somna om ifall jag ville. Vilket jag inte funderade länge på. Tyvärr vart det en väääldigt lååång sovmorgon, till ungefär halv två, då det var lagom att hämta barnen på dagis igen, vilket Kentha oxå tog på sig ansvaret för :) TACK! Antar att man behöver få vila ut ordentligt ibland, men ändå är jag så sjukt trött, hmm...

Så det vart inget skrivande på min barnbok som jag hade tänkt göra idag. Får ta mig i kragen under morgondagen. Vill tacka för gulliga kommentarer från mina systrar, kul att ni tror på min idé och självklart ska jag hålla er uppdaterade :)

Som sagt det har inte hänt så mycket idag, fick två enormt trötta pojkar hem från dagis idag och det var rena utmaningen att hålla dom igångsatta fram till läggdags, så idag fick dom lägga sig tidigare än vanligt, vid halv sju ungefär!

Har spenderat kvällen med Kenneth, frossat i unga mödrar, two and a half men, IDOL (äntligen!) och nu är det någon film på femman :p hehe med lite glass och ostbågar myser vi nu i soffan :)

kärlek till mina nära å kära :)
ha en go'kväll, puss!


Förlåt...


För att jag är så dålig på att uppdatera min blogg, men har varit lite rörigt ett tag, så har inte haft ron att slå mig ner och låta fingrarna rusa över tangenterna, så ännu en gång FÖRLÅT!

Så vad har hänt sen sist??
När man är hemma så mycket som jag är vid tillfället så har man svårt att hålla ordning på dagarna men lite har det ändå hänt... Jag följde med Nathalie och Stefan för att storhandla för några dagar sen, dessutom har jag och Nathalie haft en heldag på stan, för Nathalie VAR i stort behov av nya bh:ar. Det är väl en annan oxå, men fattig som man är får man bara lov att fönstershoppa heh (ett ständigt tjat om att jag är fattig hela tiden, jag vet!)
Men det var väldigt mysigt att ha mina tjejer för mig själv och så lilla Nowin såklart ;) mamma älskar dej bubben! Igår kväll var vi ute och fiskade, men vart ingen aha-upplevelse direkt, allting verkade tala emot! Halvdant väder, inget napp och väldigt trötta barn. Idag tog jag tillfället i akt och röjde av här hemma så nu är det fint igen, skönt!
Ja just det ja, medans jag och Nowin var på stan, hade Kenneth och Noa vart ute och plockat blåbär, så både jag och Nowin vart glatt överraskade när det bjöds på blåbärspaj och hemmagjord blåbärspaj efter middagen, MUMS! Tack mina hjärtan, älskar er oxå!

Men även om jag är dålig på att uppdatera så har jag iaf hunnit läsa några toppbloggar. Men tyvärr är jag inte så duktig på det där med att länka :/

Men bloggarna tillhör mina två storasystrar, Emilie å Miriam, deras små systrar Kim å Denise samt mamma Becka! m.fl.
Det var riktigt kul att läsa att Emilie testat mitt recept på Kantarell-lasagne :D visst är den go??
Och Miriam jag tror er trapp blir jättefin <3

Har ju även lovat att ladda upp bilder här, men lika seg som jag är på att skriva är jag på att ladda upp bilder, så åter igen, SORRY!

Något annat som har en försvinnande åtgång i min umgängeskrets, är min kladdkaka så det har gått åt ett par de närmaste veckorna, glupska som vi är ;) tycker jag borde tröttnat på detta kladdiga underverk, men icke!!!
Dock kan jag inte baka till er andra, så tänkte dela med mig av det recept jag använder liksom många andra!


KLADDKAKA!

1 1/2 DL MJÖL

3 DL SOCKER

4 MSK KAKAO
(men jag brukar ha mer, mycket mer ;p)

2 TSK VANILJSOCKER

100G. SMÖR

2 ÄGG

GÖR SÅ HÄR:

Smält smöret, antingen i en kastrull, eller som jag i micron!
Blanda alla torra råvaror, tillsätt äggen och avsluta med det avsvalnade smöret!
Grädda kakan i mitten av ugnen på 150*c, ca 40 minuter!

LYCKA TILL!

Ett enkelt recept som går fort att göra och gör i stort sett alltid succé :)
servera med en klick grädde och ev. lite färska bär!

Apropå skriva, har jag ett projekt på gång, eller snarare än idé till ett projekt. En idé som funnits i flera år. Jag ska imorgon börja skriva på min första barnbok. Huvudpersonerna i denna bok är faktiskt min egen son, Noa och hans barndomskompis Antonio. Så håll nu tummarna för att det går vägen ;)

Grejen är den att jag länge velat göra den här boken som förhoppnigsvis får uppföljare oxå. Det är bara det att jag inte haft förmågan till att tro på mig själv. Min älskade mamma har varit på mig och pushat mig, kommit med ideér och så. Men det var inte förrän idag, som jag verkligen insåg att jag faktiskt kan göra det!

TACK ÄLSKADE MAMMA FÖR DIN SUPPORT, ÄLSKAR DIG!

Satt och såg på Rachel Ray, skulle egentligen inte göra det men något fick mig att göra det i allafall. I programmet vart en tioårig flicka intervjuad, hon hade fått en inbjudan till vita huset men hennes familj hade inte råd att betala biljetten för resan dit. Så flickan kom på att kombinera sina intressen; matlagning och att skriva. Så hon gjorde en kokbok för barn, fick den tryckt och lyckades sälja tillräckligt många exemplar för att få ihop till sina biljetter.

Även om jag inte alltid har förmågan att tro på mig själv, fastän att jag har vetskapen om att jag duger så har jag en stor tro på "ödet" eller vad man nu vill kalla det. Jag tror att allting som händer en har en mening. Det jag vill komma till är att jag tror på tecken, tecken som visar än rätta vägen. Jag hade inte tänkt titta på programmet men gjorde det ändå, och på så sätt fick jag uppenbarelsen (börja låta religös, jag vet!) att kan hon denna lilla tioåring lyckas att släppa en bok, så kan jag också!

COOLT! tycker jag iallafall...

Nä om man ska ta och gömma ögonen, som min pappa brukar säga :p

Som får mig att tänka på en sak som hände när jag var mindre.
Vi var ute och "semestrade" på en ö, jag, brorsan och pappa! Det regnade väldigt mycket och tiden gick långsmat så pappa beslöt sig för att fördriva tiden med en liten tupplur, så han la sig på soffan och sa att han skulle gömma ögonen än stund, efter en stund gick jag fram till honom, lyfte på hans ögonlock och utbrast: JAG HITTADE DOM! vilket fick min pappa att skratta hjärtligt!

Och med denna lilla historia avslutar jag mitt inlägg och önskar er alla en godnatt, sussa godis!

all my love <3


RSS 2.0