hej hopp...

Idag bäre av till el'stockholmo :) så alla fjollträskare :p Here I come...

och till er alla andra en riktigt GOD JUL!

puss å kärlek <3


söndagsmys :)

Tänk vad sjukt fort saker och ting kan vända? Igår sög allting och idag har det mesta varit jättemysigt :)

Bara massa lek å skoj med många glada skratt hela dagen, jättekul! Dock vet jag att ingenting varar för evigt så därför ska jag hålla hårt i denna dag, så jag kan plocka fram den ur mitt minne de dagar då allting känns så där obehagligt mörkt igen.

Idag på menyn stod kräft och- räkwok med bara färska grönsaker, och vilken skillnad på smak sen ;o
MUMSFILIBABBA!

Vart så glad på min karl och Noa idag, för medans jag var och handlade städade Kenneth hallen och köket å Noa sitt rum, så det var riktigt överraskande och kul att kliva in innanför dörren, woho! Dom är bra söta mina pojkar :)
Vet inte hur eller om man kan svara på kommentarer på bloggen, men vill ändå passa på att tacka söta goa Annika och min älskade gulliga syster Miriam för era fina ord och för att ni bryr er, TACK!

Kvällen avslutades med det sista adventsfikat för i år, med glass i stora lass avnjöt vi ännu ett superbra avsnitt av julkalendern :)



BÄSTA EVER! ;)


och med det avrundar jag nog detta inlägg :)

puss å godnatt söta pågar å töser :p


som gubben i lådan...

dyker jag upp på denna blogg, skriver ett inlägg och försvinner under ytan IGEN i typ tusen år, aja!
Detta skulle bli en positiv blogg och det är väl egentligen vad jag strävar efter men just nu känns allting bara skit och den lilla lycka och glädje jag har/hade har brutits ner sakta men säkert den med.
Jag har sån ångest inför allt å alla känns det som, räcker inte till för varken mig själv eller andra. Vill så mycket, vill att det ska bli så bra som möjligt men inget blir som jag vill. Ligger sömnlös natt efter natt och vandrar genom dagarna i en ständig dvala. Vart fan finns OFF-knappen till allt tänkande? orkar inte ha huvudet fullt med allt det jag har eller en enda sak till, men självklart äre då allting ska komma! Har hört att allting kommer på samma gång för att det är då man är som starkast att klara av situationen och hantera det som händer. Men som omväxling hade det varit skönt att andas mellan "tragedierna"

Som det är just nu har jag knappt förmågan till att hålla huvudet över ytan, jag är på väg neråt på väg att drunkna för jag orkar snart inte kämpa mer mot den där jävla bryggjäveln jag aldrig kommer nå! Så känns det men jag är nog för jävla dum eller om man vill kalla det smart att jag inte ger upp, jag fortsätter trampa vatten tills jag blir utmattad och sen fortsätter jag lite till och lite till och lite till...

jag orkar egentligen inte skriva heller för mycket inombords att jag inte kan hålla isär saker och ting, min enda önskan just nu är att få vara liten igen för en stund och bara gråta, gråta, gråta.

GOD JUL!


myror inte bara i brallan...

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering!
Men kommer inte till ro, har en inre stress nästintill panik i kroppen och miljoner tankar i bollen, som jag har svårt att lägga åt sidan hur mycket jag än vill. Antar jag är en tänkare helt enkelt!

Har ju egentligen massor att skriva, men har ingen aning om i vilken ordning allt kommer. Så tar det ifrån där jag avslutade sist, PERSONALFESTEN ;D
Den vart hur lyckad och rolig som helst, fram tills vi skulle ut! Då dalade liksom feststämningen och många började dra sig hemåt, men tack iaf mina fina tjejjor för en underbar kväll <3 speciellt till dig SANNA, you're special to me! och jag tror du vet varför...

Det har blivit ett x antal pepparkaksbak, en del mer lyckade än andra hehe!

haha ska berätta en rolig historia, eller egentligen är den inte så rolig utan jag som mamma borde faktiskt skämmas lite eftersom jag inte kan styra de grodor som hoppar ur min äldsta sons mun.

Så här var det iaf, jag stod i badrummet och höll på att dona lite med tvätten, då jag hör Nowin gå och småprata lite med sig själv. Jag ropar till honom och frågar vad han säger.

(TITTA, TITTA gick han runt och sa)

Då jag får svar på tal ganska direkt av Noa. Fitta mamma, fitta säger han!
:p

Snacka om att jag blev lite paff!

Har dessutom fått glada nyheter från en kär vän, men vill dock inte nämna några namn eftersom det är så pass tidigt!

Men han ska hur som helst bli pappa, IGEN! ;) så stort grattis till dig/er!
Saknar dig "frugan" och era underbara ungar!

har ocks å haft en tråkig "upplevelse" med en av mina närmsta, vi är inte direkt osams men inte heller sams! Jag är arg och besviken, allmänt ledsen över detta samtidigt som jag inte vill känna så! Det är så komplicerat, och mer än så vill jag nog inte skriva, för jag har ju inte bloggen för att baktala människor runt omkring, jaja! 

IDOLFINAL!!!! och Erik vann :D woho! älskar, älskar, älskar IDOL men nu äre slut :/ lite trist faktiskt! 
 
I dagarna som varit har jag varit allmänt duktig, har möblerat om, byt rum, städat och rensat! Synd bara att jag inte har så mycket energi har svårt att sova/ lätt att vakna etc. Dessutom vaknar min lilla guldklimp mitt i natten och typ vägrar somna om förrän vi är på väg till dagis :p

Har även vart på luciatåg :D mina söta små ungar var tomtar, det var tidigt på morgonen och alldeles mörkt, jättefint! Barnen hade gjort ljuslyktor som hängde lite överallt med tända ljus i, MYS!
Det bjöds även på varm glögg som var välbehövligt då jag hade klätt mig lite väl tunnt, typiskt mig! hehe..
Dock så somnade Nowin innan luciatåget började och min äldsta var mer intresserad av allting annat än att just sjunga, hehe! Mammas begåvade små prinsar hehe.

Häromdagen var jag och Kenneth och käkade lunch på Subway, haha snacka om abstinensbesvär efter praktiken! Men saknar mina tjejer ju ;)
Tanken var att jag skulle kika på julklappar men hittade inte ett dugg, och det jag hittade fanns inte i rätt storlekar, färgr etc. Men ska ge det ett nytt försök på fredag!

Har även varit på julmarknad här i Norrsundet, inte så mkt till "marknad" kanske tio lotteristånd, hehe! Men Noa red på ponny sen fikade vi inne på knuff och lyssnade på när vår goa busschaufför sjöng julsånger, och vilken röst sen! :) Brandkåren var där oxå så ungarna fick kika i brandbilen, etc. Det vart uppskattat vill jag lova!

tror faktiskt inte jag har fått med allt som hänt sista tiden, men det här var allt jag kom på nu!
Ska försöka bli bättre på uppdate!

Nääe nu lockar ostbågarna mohahahahaa!

puss å schäärlejk ;)


Nu äre fredagsmyyyys....

haha skrattar så när lilla jackline (Kenneths plastsysters lilla dotter på 2 år) sjunger den sången så charmigt bedårande hehe :)
Idag hare dock inte varit så jättemkt mys, dagen började att jag lämnade barnen på dagis och att jag praktiskt taget däckade när jag kom hem frös som bara den gjorde jag och var bara allmänt hängig, på toppen av allt detta ska man vara totalt jävla sänkt också, så hela dagen har jag legat däckad, tvingade mig upp till julkalendern iaf, så jag fick lite mys med barnen och karln min :)

efter läggdags av mina små stjärnor, var det dags att se semifinalen mellan sveriges nya "STJÄRNOR" :p det var IDOL, det bästa programmet som finns och det som var ännu bättre var faktiskt att Tove åkt ut idag, weah! Inget illa men men jag tål inte människan utan för dens skull svartmåla henne i min blogg. Det är ju ändå mänskligt att inte tåla alla människor ;) vilket försvar va?? haha...

Imorgon är det dagen med STORT D! äntligen äre den efterlängtade personalfesten snart här :)
weaaah så roligt det ska bli!

hehe en liten instickare mitt i min berättelse om vad jag gjort idag!
Efter Idol, begav jag mig ut för att gå en lååångpromenad :)
kände att jg behövde lite frisk luft efter en dag instängd under täcket, hehe!
Men riktigt vaken/kry är jag nog inte för kände mig som en enbent alkis där jag gick och inte kunde gå rakt för fem öre, lär ju sett ganska lustigt ut :)

jaja, grattis ERIK å CALLE må bäste man vinna :p

hehe ser ni hur knäppt jag skriver inget kommer i den ordning det ska, kanske tyder på att man borde gå å snusa lite kudde igen? Så man är pigg imorgon när det nalkas fest hehe...

Ska bara kika klart i alla fantastiska bloggar, men mer uppdatering tack ;) tihi!

pusspuss <3


hejsan hoppsan :)

Första halvan av dagen idag tillbringade jag i sängen, efter en natt med ett evigt läggande ala 23428 gånger av lillprinsen Nowin. Förstår inte alls vad det är, han brukar ju sova så bra men senaste veckorna har det varit rena mardrömsnätter vissa gånger. Han vägrar sova fastän han är så trött, så trött stackarn! själv är man typ lika jävla förstörd har oxå världens problem med att somna om kvällar, nätter! vet inte vad det beror på, dålig ovana kanske, för mkt groll i huvudet eller enbart övertrött och för utmattad för att somna. På toppen av allt, hade jag värsta snyft, snyft natten igår vet inte alls vad det kom ifrån men vart helt förstörd och satt å bölade som en gris, det är jobbigt när man håller på och snörvla å snyftar men efteråt känns det bara skönt, man känner sig liksom lite lättare och renad på något sätt.

Jaja, andra halvan av min dag tillbringade jag inne i stan, skulle på typ en info/intervjuliknande möte inför en kurs på arbetsförmedlingen som jag anmält mitt intresse för. Så det är bara att hålla tummarna för att jag får en utav de 15 platserna! Tydligen är det många som vill gå den, tyvärr!

Det är en kurs/utbildning med inriktning på butik och handel typ, som skulle vara riktigt intressant att gå!!

Sen hade jag mitt sista möte med min coach Lina på af, idag!
JÄTTE, JÄTTESNYFT!!!
säger jag bara, hur trist som helst!
Men som du sa, detta är inte slutet bara början på något nytt!
Du är en så klok kvinna <3
om inte annat så har vi alltid Indiska gemensamt, hehe!

ENORMT TACK FÖR DEN HÄR TIDEN "FLAMS-LINA FERLI" ;)

jättekramar "TRAMS-ANNA" :p

Annars händer det inte så mkt i vanlig ordning, lagade mat stoppa ungarna i badet kollade julkalendern, natta de små barnen. Svullat chokladbollar tillsammans med karln framför dumburken som bjöd på "kniven mot strupen" och "generation fett" nu är det navy cis och jag passar på att låna datan efter ett rått-race i lägenheten hehe. Vi brukar släppa ut dom så här på kvällarna så dom får springa av sig lite :p apropå råttor vet jag inte om jag missat att berätta att vi adopterat en till liten tjej? UDDAN en liten nakenråtta på ca 1½ år :) ett riktigt litet charmtroll med ett hundlikt beteende. Tyvärr har jag inga bilder på henne just nu, men kan ta å lägga upp en så fort jag bara kan.


Bara imorgon kvar sen är det party, party :) WEAH!!!


kisses, hugs and all my love for you all <3

SWEET DREAMS!!!


hej hej

här har det verkligen varit dött idag, har inte gjort ett jota eller jo, dejtade nathalie en stund mitt på dagen men annars har det inte hänt något!
Imorgon ska jag på möte på af. angående någon kurs med inriktning på butik som jag hade velat gå men som verkar full, iaf för tillfället! Fick ju inte lappen om informationsträffen förrän två dagar efteråt jaja!

Saknar mina subwaybrudar gaalet :'( tur att jag träffar dom på lördag iaf ;) personalfest då ju! hehe :D

har väl egentligen inte så mkt att säga!

Så puss å godnatt <3


RSS 2.0