hej, hej igen dagboken :P

haha så som bert skulle sagt ;)
Idag var sista dagen på praktiken inför juluppehållet :(
och det SUUUUUGER verkligen för jag verkligen älskar att vara där, tur är att man har personalfesten på lördag att se fram emot, för I'm gonna miss my girls like hell :'( det blir till att räkna ner dagarna fram till den 11:e januari!

har precis varit ute och gått typ en timme, har börjat göra det varje kväll för är så rastlös, idag gick jag värsta långt och värsta fort hehe. Så mysigt att se hur fint alla julpyntat sina fönster och trädgårdar :) Värsta flåset har jag fått också, duktiga, duktiga mig :)

Nu är julen planerad iaf, julafton blir hos min kära svärfar, och annandag jul (tror jag?? den 25:e iaf) blir hos Noas farmor och farfar :D

Imorgon om energin finns ska jag ta en rejäl storstädning här hemma och sen ev. dejta Nathalie var längesen nu i och med att vi har så fullt upp både hon och jag. Saknar mina älskade tjejer <3

Ska strax sova, så sov sött älskade små yngel ;)

pusspuss å gonatt!


1:A ADVENT!

Det har varit en mysig första advent, dock inte en "traditonell" sådan, ni vet med lite fika och första smakprovet på julen, ja ni vet ;p eller??!

Vi tog en vända in till stan för att köpa en ny adventsljusstake men det vart även lite annat julpynt och smått å gott hehe :) vi tog en matbit på min praktikplats där det var närmast kaos på "insidan" stackars tjejer! <3 hoppas dock att allting gick bra för er ;)

Sedan gick vi vidare för att se invigningen av gävlebocken, men kom närmare slutet tyvärr. Men hann iaf se lite fyrferkerier, sedan trängde vi oss genom jordens folksamling för att ta en närmare titt på den, det jag tyckte var komiskt var att det stod fyra brandsläckare utspridda runt bocken, "liksom i förebyggande syfte" haha :)
När vi kom hem var klockan så mkt, att det bara vart till att hänga upp julstjärnorna och stoppa mina trötta men belåtna små prinsar i säng. Sen passade jag på att städa nere i källaren och vårt kök, så nu är det lite bättre ordning iaf :)
Imorgon blir det subway, börjar en timme senare så blir kanske lite sovmorgon, anledningen till detta är att jag ska vara med om min första stängning där tillsammans med söta, rara Sanna! <3

Jaja, sweet dreams darlings ;)
all my love for you!


Hej kära läsare...

Ja jag vet, jag suger på att uppdatera! Men har lite svårt för att finna inspirationen till att skriva, tyvärr!
Men tänkte ta och berätta lite om vår helg iaf :) Jag och Kenneth har varit till IKEA där inhandlade vi lite glas, ljus, tre nya lampor och ett nytt vardagsrumsbord etc.
Vi har även hunnit med att baka lite pepparkakor tillsammans med barnen vilket var himla mysigt, vi lyssnade på julmusik och hade det allmänt trevligt!

Imorgon bär det av in till gävle, då vi ska kika på invigningen utav gävlebocken! Ev, skulle det vara lite marknad oxå, men vi får väl se ;p det ska iaf inhandlas en adventsljusstake och kanske annat lite smått och gott inför julen!

Även om jag inte skriver så mycket så läser jag desto mer bloggar hehe :) mest mina systrars men även andra bloggar, det är så kul tycker jag!

Ev. kommer min pappa upp i december och hjälper oss med lägenheten det ska målas både i hall och vardagsrum, förhoppningsvis kommer han innan jul min älskade papii. Så att vi får lite julfint här hemma ;)

Annars äre väl inte så mkt, har fortfarande praktik och trivs fortfarande lika bra med alla goa tjejer som jobbar. Nästa helg är det personalfest. Det ska bli jättemysigt, verkligen!

Pratade med min älskade, älskade vän "Negern" (ja jag får kalla honom för det, han kallar sig själv för negern så det så :p) idag :) saknar honom och hans fina små ungar så jag håller på att dö! Det är en rejäl omställning att praktiskt taget umgås varje dag tills att man nästan aldrig träffas :( jaja!

Har lite beslutångest om vart vi ska fira jul någonstans, men det lutar åt att vi firar i Sthlm iaf :) men vi får se, längtar faktiskt ner och det skulle vara kul att ta tillfället i akt och träffa alla kära man har där nere, eller iaf så många man hinner :p

SAKNAR ER!!! <3

Har nog inte så mkt mer att säga för tillfället, men på återseende ;)

puss å kärlek <3


hej igen

När jag ändå inte kan sova kan jag passa på att uppdatera lite till då :)
Hehe det har hänt hyfsat många saker sen sist det gäller bara att komma ihåg i vilken ordning dem kommer hehe! Har sen fyra veckor tillbaka praktiserat på Subway, vilket är hur kul som helst jobbar tillsammans med ett gäng underbara tjejer så varje dag är en fröjd fylld utav glädje, crazy stuf och många skratt! Ser verkligen fram emot personalfesten och hur galet det kan bli då ;)

vad har mer hänt, jag har haft världens mest smärtfulla öroninflammation, trodde jag skulle dö :(
Kenneth har varit i Sthlm och jobbat men är hemma nu igen, både lite jobbigt men KUL!
Jag har slutat röka, inte bara en utan två gånger också :S tyvärr! Men kämpar vidare...

Jag och Noa tog en tripp ner till Sthlm för två helger sen för att jag skulle sitta barnvakt till mina älskade systerbarn milafisen (Emilia) och Kevin ;) alla tre var som små änglar hela kvällen och det var fantastiskt kul att träffa både dem och deras päron dvs, min syster och hennes man ;p synd att jag var där så kort tid och att tiden går så fort!

Min pappa var upp en sväng med lite möbler och annat smått å gott :) det tackar vi för!!!
vart jätteglad, verkligen, verkligen jätteglad!

TACK PAPPA Å LENA :)

Annars händer det inte så jättemkt vad jag vet?? :P eller så är jag bara för virrig i nattmössan för att komma ihåg vad som hänt, hehe!!!



Så passar på att säga Puss och hej till varje kille, varje tjej. ¨

<3<3<3


dålig uppdatering...

I KNOW!!!

Vad har då hänt sen sist??

För en väldans massa helger sen tog jag barnen "under armen"  och begav mig ner till Sthlm för att hälsa på Noas underbara farmor och farfar.
Jag mötte upp Kenneth på T-centralen, så jag kunde lämpa över ungarna på honom medans jag åkte till Lindas jobb och hämtade en nyckel hos henne. Sedan begav vi oss till Lil & Steve där det bjöds på färsbiffar, lingon, sås, potatis och inlagd gurka samt gott vin.
För er som får chansen bara måste smaka Farfars mat, så himla god, han är en kock som inte är av denna värld!
Efter god mat och fika, var det dags för min karl och vår lilla prins att röra sig hemåt till sin farfar :)
Efter ett tag följde Steve oss hem till Linda (där vi skulle spendera natten.) de letade fram Linus gamla vagn till Noa som var så trött att han knappt kunde stå på benen.

Satte på en film till Noa som han somnade mitt i...



Sen kom Linda hem efter sitt skift på jobbet :)
ÄNTLIGEN!
lyckades vi ses utan några hinder haha...
Vi drack vin, åt chips med dip och hade bara underbart kul :)

Dagen efter mötte vi upp farmor och farfar jag å Noa Sen tog vi bussen mot djurgår'n för vi skulle på Junibacken där träffade vi (gammel-) farmor, som hellre vill bli kallad för Morran :) och det pssade ju bra då vi skulle in till Nils karlsson pyssling och råttan Morran. Fast denna lady, är ju långt ifrån lika elak som råttan då!

Det vart skoj och lek hos både alfons, mumintrollen, mulle meck, pettson och findus, maja, karlsson på taket och självklart villervillekulla :)
Vi åkte sagotåget också, två gånger fick vi åka och det var magiskt!
Sen gick farmor och Noa på sångstund, medans vi andra letade bord i fiket!
Där åt vi smörgås och kaffe, medans Noa mumsade pannkakor med sylt och grädde. Efter en heldag på Junibacken var vi både trötta ch hungriga så vi begav oss hemåt igen, där möttes vi av Pappa Linus :)

Det bjöds på härlig spaghetti å köttfärssås åter igen lagad av mästerkocken Steve :)
När det närmade sig kväller fick jag minsann promenera hem själv till Linda, för Noa ville sova med pappa Linus så efter tt kramat dom alla godnatt så drog jag!
Dagen efter begav sig farmor, farfar Pappa Linus och min lilla gofis på bio, ICE AGE 3
så det vart minsann två händelsefulla dagar ;)

Söndagen avslutades hemma hos papsen min :) där det bjöds på god kycklinggryta med ris, HOT!
Sedan dök mina systrar med karlar och barn upp på en snabbvisit och jag fick se Mirres och Ronnys lille prins och Angelinas bror Anton för första gången tänk vad fort man glömmer hur små dom är :p Så gimla söööt precis som sin syster och alla sina kusiner, älskar alla "mina" barn hehe :)

Det var en mysig helg det, dock ett bra tag sen :s då är man dålig på att uppdatera, usch ja!
Hänt ganska mycket sen dess ju :)

men, men puss så länge <3


RSS 2.0